Menu

Terrasoverkapping op maat uit Veenendaal

Een stijlvolle houten terrasoverkapping op maat verfraait uw huis in of rond Veenendaal. Heeft u een stuk grond of een mooie tuin rondom uw huis en wilt u hier graag zo veel mogelijk tijd doorbrengen? Dan kan een (houten) terrasoverkapping, een houten veranda op maat, tuinhuis of pergola de perfecte oplossing zijn! Met een terrasoverkapping creëert u extra ruimte om heerlijk te ontspannen, met uitzicht op uw tuin. U kunt bijna het hele jaar door genieten van uw terrasoverkapping, weer of geen weer! Het (deels) afsluitbaar maken van deze constructies behoort ook tot de mogelijkheden. We kunnen bijvoorbeeld hout, staal, metselwerk en glas combineren tot een overkapping, die bescherming biedt bij wind en regen, zonder u het zicht op uw tuin te benemen.

Vrijblijvende offerte opvragen

Houten terrasoverkapping op maat uit Veenendaal voor jarenlang plezier

Wanneer u zoekt naar een terrasoverkapping, brengt u het beste een bezoek aan Exalto Hoveniers uit Veenendaal u graag een bezoek. Wij beschikken over een ruim assortiment aan producten van kwalitatief hoogwaardige terrasoverkappingen. Onze terrasoverkapping is geproduceerd van de beste materialen, zodat u blijvend kunt genieten van uw eigen terrasoverkapping. De topkwaliteit van deze overkappingen zorgt ervoor dat ze langdurig meegaan. Daarnaast zijn de terrasoverkappingen water-, regen-, en windbestendig.

Terrasoverkapping Veenendaal van Exalto Hoveniers

Terrasoverkappingen op maat

Exalto Buiten Hoveniers levert terrasoverkappingen op maat. Bouw een houten terrasoverkapping op maat en bepaal zelf de uitstraling, uitvoering, indeling en maatvoering. Onze houtspecialisten geven u graag advies over welke houten terrasoverkapping goed past bij uw huis en tuin.

Uw overkapping compleet met inrichting

Maak uw terrasoverkapping compleet met de inrichting van Exalto Hoveniers. U kunt deze namelijk heel sfeervol en comfortabel maken met de juiste inrichting. U heeft o.a. de keuze uit verschillende vloeren, windschermen, tafels en andere meubels. Ook voor terrasverwarming kunt u bij ons terecht.

Meer inspiratie en advies

Exalto Hoveniers is de specialist in terrasoverkappingen, houten schuren, carports, tuinhuizen, pergola’s en overig buitenleven. Maak een afspraak met Henk-Jan voor meer inspiratie, onze werkwijze en deskundig advies. Bel 0318 – 76 83 14 voor meer informatie of maak gebruik van ons contactformulier.

Ga naar contact