Menu

Over Exalto Hoveniers

Op 1 april 2011 is Exalto Hoveniers opgestart door Henk-Jan Exalto, onder het motto ‘met een mooie tuin gaat elke locatie bloeien’. En dat doen ze ook! Door constant vernieuwend en creatief te zijn weet Henk-Jan zijn klanten keer op keer te verassen.

Naast het aanleggen van tuinen en het onderhouden hiervan heeft Exalto Hoveniers een nauwe relatie met Exalto Buiten wonen waar Henk-Jan ook de eigenaar van is. Echter is Exalto Buiten wonen gericht op het houtwerk in de tuin. Door deze combinatie kunt u rekenen op uw unieke tuin.

Voor Henk-Jan aan zijn eigen bedrijf begon, heeft hij een ruime ervaring opgedaan in het hoveniersvak. Na een aantal jaar als voorman te hebben gewerkt, heeft hij deze stap gezet. Deze ervaring ziet u terug in zijn projecten, alles wordt zo gemaakt dat u lang kunt genieten van uw tuin.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over Exalto Hoveniers? Maak een afspraak met één van onze ontwerpers voor meer inspiratie, onze werkwijze en deskundig advies. Bel 0318 – 76 83 14 voor meer informatie of maak gebruik van ons contactformulier.

Ga naar contact