Menu

Tuinaanleg

Naast het ontwerpen en onderhouden van tuinen kunt u bij Exalto Hoveniers uit Veenendaal ook terecht voor de aanleg van uw tuin. Tuinaanleg is een van de kunden die Exalto Hoveniers in huis heeft. Een gemetselde bloembak? Een nieuwe oprit? Exalto maakt het.

Bij de aanleg van uw tuin komen een hoop dingen kijken. Het verwijderen van het huidige straatwerk, maar ook het weghalen van de beplanting.

Naast dit kijkt Henk-Jan ook verder, wat zijn uw grondwaarden? Groeit de huidige beplanting goed? Dit neemt Henk-Jan mee in de aanleg van uw nieuwe tuin. Waarbij hij b.v. gebruikt maakt van meststoffen of drainage om te zorgen dat uw nieuwe locatie ook echt gaat bloeien.

Liever groen in de winter, maar in het bloeiseizoen toch ook kleur in uw tuin? Na het aanleggen van uw tuin helpt Henk-Jan u verder met het beplantingsplan. Wat groeit waar en wanneer? Daarnaast geeft hij u advies over hoe de tuin verder te onderhouden. Uiteraard kunt u altijd op ons terug vallen.

Neemt u ook even een kijkje bij onze afgeronde Projecten.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over Exalto Hoveniers? Maak een afspraak met één van onze ontwerpers voor meer inspiratie, onze werkwijze en deskundig advies. Bel 0318 – 76 83 14 voor meer informatie of maak gebruik van ons contactformulier.

Ga naar contact