Menu

Tuinontwerp Veenendaal

Toe aan een nieuwe indeling van de tuin? Of net een nieuwe woning betrokken en er ligt alleen nog kale grond? Laat dan een compleet tuinontwerp maken door Exalto hoveniers. Met een creatief ontwerp dat is afgestemd op uw wensen, krijgt u een heerlijke tuin die alle seizoenen een mooie aanblik geeft. En waar het bovendien heerlijk toeven is. Ook specifieke onderdelen van tuinen ontwerpen wij. Zoals een voortuin, oprit of een terras aan het water. Het ontwerp resulteert in een tuinontwerp op papier, wat meteen een helder beeld geeft van de nieuwe indeling van de buitenruimte.

tuinontwerp-veenendaal

Tuinontwerp laten maken

Via de deskundigheid van Exalto kunnen al uw wensen worden vertaald naar een aansprekend tuinontwerp in Veenendaal. Een ontwerp dat niet alleen perfect past bij uw huis en het gewenst gebruik, maar ook een tuin die elke dag verrast. Exalto zorgt bovendien voor creatieve oplossingen voor bijvoorbeeld lastige schaduwhoekjes, het overbruggen van niveauverschillen en kan zorgen voor een beplanting met fraaie bomen, struiken en vaste planten. Uiteraard maakt Exalto een ontwerp dat past binnen het gestelde budget.

Unieke tuin laten tekenen

Moet het een moderne tuin worden of kiest u graag voor een meer natuurlijk ontwerp in klassieke stijl? Een nieuw tuinontwerp in Veenendaal maken, doen we in samenspraak. We beginnen met een globale schets waarin we alle wensen opnemen. Daarna werken we toe aan een definitief ontwerp. Dat is inclusief beplanting, toe te passen materialen, het kostenplaatje en een tijdsplanning. En in elke stap betrekken we de klant zodat het echt uw tuin gaat worden. Een unieke tuin waar u zich zeker prettig zal voelen.

Meer informatie tuinontwerp Veenendaal

Ook straks genieten van een mooie, nieuwe tuin? Maak vrijblijvend kennis met de ontwerpers achter Exalto. Zij vertellen graag meer over de mogelijkheden. Bovendien kunnen ze ook allerlei voorbeeldtuinen laten zien, ze zijn namelijk ook werkzaam als hoveniersbedrijf in Rhenen. Bel 0318 – 76 83 14 of maak direct een afspraak via ons contactformulier.

Neem contact met ons op