Menu

Hovenier Rhenen

Zoekt u iemand die uw tuin volledig omtovert tot een droomtuin of bent u opzoek naar een partij die uw tuinonderhoud uit handen neemt? Onze hoveniers in Rhenen ontzorgt u volledig op het gebied van het aanleggen en onderhouden van een tuin. Ook voor een compleet nieuw ontwerp voor uw tuin bent u bij Exalto Hoveniers aan het juiste adres. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op via het onderstaande formulier.

Contact opnemen

Hoveniersbedrijf Rhenen

U kunt Exalto hoveniersbedrijf Rhenen eenmalig inschakelen of periodiek. Heeft u geen tijd, zin of is het voor u gewoonweg niet mogelijk om uw tuin te onderhouden? Wij houden uw tuin in topvorm! Dat kan eenmalig, bijvoorbeeld voor het winterklaar maken voor uw tuin. Of op periodieke basis. Zo heeft u geen omkijken meer naar de tuin!

Tuinontwerpen in Rhenen

Wanneer wij voor u aan de slag gaan verzorgen wij het complete tuinplaatje. Wij kunnen een gloednieuw tuin ontwerp voor uw ontwerpen binnen uw budget. Oude bestrating, houtwerk, schuttingen en beplanting wordt door ons verwijderd en afgevoerd. Vervolgens realiseren we een compleet nieuwe tuin, veranda, tuinhuis en kleurrijke beplanting. Er is heel veel mogelijk. Neem ook een kijkje tussen onze tuinontwerpen in Rhenen.

Aan de slag in Rhenen

Gaat u voor groen in de winter en kleur in het bloeiseizoen of wilt u precies weten wat het beste waar groeit en wanneer? Wij zullen dit meenemen in de aanleg van de nieuwe tuin in Rhenen. We helpen u verder met een beplantingsplan en denken goed na over het gebruik van meststoffen of drainage. Ook geven we u graag advies over hoe u uw tuin het beste kunt onderhouden zodat de nieuwe beplanting ook echt gaat groeien!

Direct contact met Exalto Hoveniers

Exalto Hoveniers heeft al jarenlange ervaring als hovenier in Rhenen en omstreken. Ook wanneer u geen idee heeft wat u met uw tuin wilt gaan doen, zijn wij er om u te adviseren. Wij gaan altijd voor een oplossing op maat. Een unieke tuin op maat, daar zorgen wij voor!

Vrijblijvende offerte op maat