Menu

Carport op maat

Heeft u een auto en wilt u deze graag in een goede conditie houden? Dan kan een carport de perfecte oplossing voor u zijn! Deze overkapping beschermt uw voertuig tegen weer en wind, maar ook tegen andere factoren. Een ander voordeel van een carport is dat deze uw auto koeler houdt tijdens warme zomerdagen, omdat deze nooit in het directe zonlicht staat. Doordat de meeste houten carports open zijn, blijft de luchtcirculatie wel behouden. Bij Exalto Buiten Wonen hebben we een ruim assortiment aan carports in allerlei soorten, maten en materialen. Zo zorgen wij er altijd voor een carport, die aansluit bij uw specifieke situatie en persoonlijke wensen!

Kies de carport die het beste bij u past

Een carport is een ideale aanschaf als u extra ruimte naast uw huis heeft en deze wilt gebruiken voor een overkapping om uw auto beter te beschermen. Het is natuurlijk wel zo mooi als deze aanbouw of op zichzelf staande carport past bij het uiterlijk van uw huis en tuin. Gelukkig biedt Exalto Buiten Wonen een grote variatie aan carports in verschillende stijlen en formaten. Zo maken wij bijvoorbeeld carports met een puntdak of een plat dak, maar ook carports die deels gesloten zijn. Deze varianten bieden u extra bergruimte, die u mooi kunt gebruiken voor auto- accessoires of bijvoorbeeld fietsen.

Carport voor jarenlang plezier

We hebben een ruim assortiment van kwalitatief hoogwaardige houten carports. Voor onze carports worden de beste materialen gebruikt, zodat ze water-, regen- en windbestendig zijn en dus uitermate duurzaam. U zult nog jarenlang plezier kunnen hebben van onze topkwaliteit carports.

Uw carport compleet met inrichting

Ook voor de inrichting van uw carport kunt u bij Exalto Buiten Wonen terecht. Wij kunnen uw carport o.a. inrichten met verschillende soorten vloeren en deze voorzien van windschermen voor extra bescherming tegen weersomstandigheden. Eventueel bouwen we graag een extra opbergruimte voor uw winterbanden of andere benodigdheden!

Meer inspiratie en advies

Exalto Buiten Wonen is de specialist in een houten veranda in Veenendaal, overkappingen voor je terras, houten schurencarports, tuinhuizen, pergola’s en overig buitenleven. Maak een afspraak met één van onze specialisten voor meer inspiratie, onze werkwijze en deskundig advies. Bel 0318 – 76 83 14 voor meer informatie of maak gebruik van ons contactformulier.

Ga naar contact