Menu

Tuinonderhoud

Om het beste uit elke plant of boom te halen, is het onderhoud van uw tuin een belangrijk onderdeel. Naast het op tijd snoeien is het gebruik van de juiste bemesting ook een vereiste. Naarmate de tijd vordert raakt de grond uitgeput van sommige voedingstoffen.

Wilt u een goed advies over de bemesting? Of ligt er in de herfst gewoon te veel blad? Een winterbeurt? Een voorjaarsbeurt? Belt u gerust op zodat Henk-Jan u verder kan helpen.

Wilt u helemaal van uw tuinonderhoud af zijn? Dat kan! Exalto hoveniers bied u de mogelijkheid om

periodiek onderhoudswerkzaamheden te verrichten aan uw tuin. Zodat u toch op elk moment van het jaar kan genieten van uw tuin.

Door de werkzaamheden helemaal bij ons neer te leggen, heeft u geen omkijken meer naar uw tuin.

Vergeet niet onze afgeronde Projecten te bekijken.

Zowel particulieren als ook bedrijven kunnen wij van dienst zijn met vakkundig tuinonderhoud. Geen tuin is te groot en geen klus is te vervelend voor onze hoveniers. Het gaat erom dat uw tuin in topvorm is én blijft!

Neem contact op

Wilt u meer informatie over Exalto Hoveniers? Maak een afspraak met één van onze ontwerpers voor meer inspiratie, onze werkwijze en deskundig advies. Bel 0318 – 76 83 14 voor meer informatie of maak gebruik van ons contactformulier.

Ga naar contact