Menu

Houten schuur

Een houten schuur is veelzijdig in uiterlijk, maar ook praktisch in gebruik. Een houten schuur kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld als een berg-, werk- of hobbyruimte. Door de natuurlijke uitstraling komt een houten schuur goed tot zijn recht.

Ruime keuze aan houten schuren

Bij Exalto Buiten Wonen hebben we een zeer ruim assortiment aan houten schuren in allerlei soorten en maten. Wilt u een plat dak of liever een puntdak op uw schuur? Wilt u een open constructie, of juist een die geheel af te sluiten is? Al deze mogelijkheden hebben zo hun voor- en nadelen. Onze ervaren houtspecialisten voorzien u graag van passend advies.

Houten schuur voor jarenlang plezier

Exalto Buiten Wonen biedt u een ruim assortiment houten schuren. Met de hoogwaardige materialen die gebruikt worden kunt u erop vertrouwen dat de houten schuur langdurig mee zal gaan. Onze houten schuren zijn water-, regen- en windbestendig en worden geproduceerd van de beste houtsoorten.

Houten schuren op maat

Exalto Buiten Wonen levert houten schuren op maat. Bouw een houten schuur op maat en bepaal zelf de uitstraling, uitvoering, indeling en maatvoering. Onze specialisten geven u graag advies over welke houten schuur goed past bij uw huis en tuin.

Uw houten schuur compleet met inrichting

Een houten schuur kan veel meer zijn dan alleen een houten hok om spullen in op te slaan. Met de juiste inrichting wordt deze geschikt voor allerlei toepassingen. Exalto Buiten Wonen kan u hierin voorzien en levert onder andere vloeren, roldeuren of openslaande deuren en een schappenplan. Ook voor een extra verdieping of geïsoleerde ramen kunt u bij ons terecht!

Meer inspiraite en advies

Exalto Buiten Wonen is de specialist in terrasoverkappingenhouten veranda’shouten schurencarports, tuinhuizen, pergola’s en overig buitenleven. Maak een afspraak met één van onze specialisten voor meer inspiratie, onze werkwijze en deskundig advies. Bel 0318 – 76 83 14 voor meer informatie of maak gebruik van ons contactformulier.

Ga naar contact