Menu

Veranda Veenendaal van Exalto Buiten Wonen

Voor een veranda in Veenendaal neemt u het beste contact op met Exalto Hoveniers. Wij zijn gespecialiseerd in (terras-)overkappingen, veranda’s en opbergruimtes in en rondom uw woning. Van pergola tot en met carport; wij kunnen het voor u verzorgen. Naast de uitvoering kunt u ook rekenen op begeleiding en advies voor uw situatie. Dus als u een creatief idee heeft, maar het lastig vindt hier uitvoering aan te geven, staan wij ook graag voor u klaar. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen om te informeren naar de mogelijkheden voor uw buitenleven rondom uw woning.

Neem vrijblijvend contact op

Veranda Veenendaal op maat

Als u kiest voor een veranda in Veenendaal van Exalto Hoveniers, dan bent u verzekerd van een veranda op maat. Wij zorgen ervoor dat de veranda naadloos aansluit op uw tuin én uw persoonlijke wensen. U bepaalt zelf de uitvoering, uitstraling en indeling. U heeft namelijk de keuze uit verschillende soorten vloeren en windschermen. Naast heerlijk in uw tuin vertoeven, verfraait een veranda uw huis. Door een veranda te plaatsen kunt u ook bij regen buiten zitten (informeer naar onze terrasverwarmers!). Het realiseren van een serre of een deels afsluitbare ruimte is eveneens een mogelijkheid. Hiervoor kunnen wij gebruik maken van verschillende soorten materialen, zoals glas, hout en staal.

Veranda Veenendaal door Exalto Hoveniers

Over Exalto Hoveniers

Het jonge en bevlogen team van Exalto Hoveniers gaat graag met u in gesprek over uw wensen. Tijdens een eerste afspraak bespreken we uw wensen. Op basis daarvan maken we een ontwerptekening en ontvangt u een overzicht over de kosten en de duur van het project. U weet hierdoor precies waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen achteraf te staan.

Neem contact op met Henk-Jan

Wilt u vrijblijvend uw ideeën bespreken, neemt u dan contact op met Henk-Jan. Naast een houten schuur, een terrasoverkapping, een veranda of een carport van Exalto Hoveniers kunt u ook bij Exalto Hoveniers terecht indien u specifieke wensen heeft voor uw tuin (tuinaanleg, -ontwerp of onderhoud).

Ja, ik wil mijn ideeën bespreken met Henk-Jan