Menu

Tuinontwerp laten maken

Iedere nieuwe tuin start met een creatief tuinontwerp. Of het nu gaat om de achtertuin van uw nieuwbouwwoning, de voortuin van uw tussenwoning of om de oprit van een hoekhuis, de eerste ideeën schetst Exalto Hoveniers uit Veenendaal altijd op papier. “Dit geeft een beter beeld van de te benutten ruimte en de mogelijkheden die dit biedt.”

Tuinontwerp | Exalto hoveniers

Tuinontwerpen doe je niet zomaar! Een helder beeld voor u en voor ons creëren, dat is het idee. Zoals iedere klant uniek is, zo is ook iedere tuin dat. Daar past geen ‘standaard tuin’ bij vindt Henk-Jan. Daarom kijkt hij graag samen met u naar de wensen en mogelijkheden die er zijn. En natuurlijk moet dit binnen uw budget passen.

Om van de tuin ook echt úw tuin te maken wordt u van begin tot eind betrokken bij dit proces. Al bij het eerste

Tuinontwerp | Exalto hoveniers

gesprek en het inmeten van uw tuin is het belangrijk dat u aan het woord bent. U vertelt graag over de ideeën die u heeft en laat uw wensen blijken. Zodra deze eerste schetsen af zijn gaan we met u kijken naar het definitieve ontwerp, aan de hand van dit ontwerp bespreken we de planning, het beplantingsplant etc. zodat ook uw tuin gaat bloeien.

Neem contact op

Wilt u ook een tuinontwerp in de regio Veenendaal laten maken? Maak dan een afspraak met één van onze tuinontwerpers voor meer inspiratie, onze werkwijze en deskundig advies. Bel 0318 – 76 83 14 voor meer informatie of maak gebruik van ons contactformulier.

Ga naar contact