Menu

Hovenier Rhenen

U zoekt een hovenier in Rhenen van voor uw tuinontwerp, het aanleggen van uw tuin voor het periodieke onderhoud? Dan is de partner van Exalto Hoveniers uw toegewezen. Henk-Jan gaat graag met u in gesprek om een ​​creatief tuinontwerp te realiseren. Wilt u iets nieuws met uw tuin? Dan kunt u ons inschakelen voor uw tuinaanleg. Hierdoor bent u verzekerd van een totaalplan. Van het verwijderen van het oude straatwerk, het gebruik van meststoffen van het aanleggen van drainage zorgt voor uw tuin ook genoemde gaat bloeien tot en met het opstellen van een beplantingsplan: overal is aan gedacht.

Bel mij terug

Onderhoud door hovenier Rhenen

U kunt Exalto Hoveniers als uw hovenier nabij Rhenen, ook inschakelen voor het onderhoud van uw tuin, bijvoorbeeld als u daar geen tijd van zin in hebt. U kunt ons eenmalig inschakelen, bijvoorbeeld voor een voorjaarsbeurt van het winterklaar maken van uw tuin. Na onderhoud te hebben gepleegd, informeren we u graag hoe u uw tuin verder dient te onderhouden. Helemaal geen omkijken meer naar uw tuin? Informeer naar het periodieke onderhoud van uw tuin. Exalto Hoveniers zet zich zowel in voor particulieren als bedrijven, wil geen tuin is te groot of te lastig. Wij houden uw tuin in topvorm!

Hovenier Rhenen voor al uw tuinwensen

Als hovenier in Rhenen ontzorgen we bij Exalto elke klant. Dat betekent dat we het complete tuinplaatje voor u kunnen verzorgen. Van het weghalen en afvoeren van de oude bestrating, struiken, schuttingen en ander houtwerk, tot het realiseren van kleurrijke borders en compleet nieuwe veranda’s, tuinhuisjes en schuren. Zelf al een idee wat het moet gaan worden? Dan maken we daar een volledig uitvoerplan voor. Kunt u juist nog wel wat inspiratie gebruiken, dan laten we graag mogelijke stijlen en voorbeelden zien. Kijk daarvoor vooral even bij de tuinen van onze eerdere opdrachtgevers.

Over Exalto Hoveniers

Henk-Jan Exalto is in 2011 met zijn eigen hoveniersbedrijf gestart. Hij is ook eigenaar van Exalto buiten wonen. Dit bedrijf legt de focus op houtwerk in uw tuin: een idecombinatie dus. Henk-Jan heeft al jarenlang ervaring als hoveniers. Belangrijk hij met Exalto Hoveniers begon, is hij werkzaam geweest als voorman. Dat ziet u terug in het eindresultaat. Exalto Hoveniers wordt geroemd om zijn vernieuwende en creatieve inslag. Er wordt veel waarde gehecht aan een persoonlijke aanpak. U kunt dus zeker zijn van een unieke tuin die geheel aan de hand van uw wensen en uw budget wordt vormgegeven. Natuurlijk voorzien wij u graag van advies, als u daar prijs op stelt en deelnemen wij u bij het gehele proces. Bekijk de recente projecten en doe inspiratie op.

Wilt u meer weten wat Exalto Hoveniers voor uw tuin kan waarmaken? Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Gratis adviesgesprek