Menu

Hovenier Rhenen

U zoekt een hovenier in Rhenen of omstreken voor uw tuinontwerp, het aanleggen van uw tuin of het periodieke onderhoud? Dan is Exalto Hoveniers uw aangewezen partner. Henk-Jan gaat graag met u in gesprek om voor u een creatief tuinontwerp te realiseren. Wilt u iets nieuws met uw tuin? Dan kunt u ons inschakelen voor uw tuinaanleg. Daarbij bent u verzekerd van een totaalplan. Van het verwijderen van het oude straatwerk, het gebruik van meststoffen of het aanleggen van drainage zodat uw tuin ook daadwerkelijk gaat bloeien tot en met het opstellen van een beplantingsplan: overal is aan gedacht.

Bel mij terug

Onderhoud door hovenier Rhenen

U kunt Exalto Hoveniers als uw hovenier nabij Rhenen, ook inschakelen voor het onderhouden van uw tuin, bijvoorbeeld als u daar geen tijd of zin in hebt. U kunt ons eenmalig inschakelen, bijvoorbeeld voor een voorjaarsbeurt of het winterklaar maken van uw tuin. Na onderhoud te hebben gepleegd, informeren we u graag hoe u uw tuin verder dient te onderhouden. Helemaal geen omkijken meer naar uw tuin? Informeer naar het periodieke onderhoud van uw tuin. Exalto Hoveniers zet zich zowel in voor particulieren als bedrijven, want geen tuin is te groot of te lastig. Wij houden uw tuin in topvorm!

Over Exalto Hoveniers

Henk-Jan Exalto is in 2011 met zijn eigen hoveniersbedrijf gestart. Hij is eveneens eigenaar van Exalto buiten wonen. Dit bedrijf legt de focus op houtwerk in uw tuin: een idecombinatie dus. Henk-Jan heeft al jarenlang ervaring als hoveniers. Voordat hij met Exalto Hoveniers begon, is hij werkzaam geweest als voorman. Dat ziet u terug in het eindresultaat. Exalto Hoveniers wordt geroemd om zijn vernieuwende en creatieve inslag. Daarbij wordt eveneens veel waarde gehecht aan een persoonlijke aanpak. U kunt dus zeker zijn van een unieke tuin die geheel aan de hand van uw wensen en uw budget wordt vormgegeven. Uiteraard voorzien wij u graag van advies, als u daar prijs op stelt en betrekken we u bij het gehele proces. Bekijk de recente projecten en doe inspiratie op.

Wilt u meer weten wat Exalto Hoveniers voor uw tuin kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Gratis adviesgesprek